Ratatouille Vegan Schnitzel ja basilikan kanssa

  • 10 Annosta

Method

Ainesosat

  • 10 kpl Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
  • 500 ml tomaattimurskaa
  • 200 g grillattua munakoisoa 
  • 200 g grillattua kesäkurpitsaa
  • 200 g grillattua paprikaa
  • 30 ml oliiviöljyä
  • 30 g tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria 
  1. Kuumenna friteerauskeitin 170 °C:een.
  2. Hienonna grillattu munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika ja kuullota oliiviöljyssä.
  3. Lisää tomaattimurska ja keitä 3 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikalla.
  4. Friteeraa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel 3–4 minuuttia.

Chef's Tip

  • Tarjoa uunissa paistettujen perunoiden, pastan tai vihreän salaatin kanssa.