Ratatouille-lasagne ja tuore burrata

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 5 burratajuustoa
  • 2 tuoretta lasagnelevyä (53 x 32,5 cm)
  • 500 ml tomaattimurskaa
  • 50 ml OSCAR® Paistettu Maku
  • 200 g grillattua munakoisoa 
  • 200 g grillattua kesäkurpitsaa
  • 200 g grillattua paprikaa 
  • 50 ml oliiviöljyä 
  • 30 g tuoretta basilikaa 
  • suolaa ja pippuria 

Valmistusohje

  1. Hienonna grillattu munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika ja soteeraa niitä oliiviöljyssä. 
  2. Lisää tomaattimurska ja OSCAR® Paistettu Maku ja anna kiehua 3 minuuttia. Mausta tuoreella basilikalla, suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  3. Leikkaa tuoreet lasagnelevyt ja kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä. 
  4. Kokoa lasagneen kerroksittain ratatouillea ja lasagnelevyjä ja laita päälle kerros burratajuustoa, oliiviöljyä ja pippuria. 
  5. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä aamiaisruokana. 

Vinkki: