Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Ratatouille-lasagne ja tuore burrata
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
5 burratajuustoa
2 tuoretta lasagnelevyä (53 x 32,5 cm)
500 ml tomaattimurskaa
50 ml
OSCAR® Paistettu Maku
200 g grillattua munakoisoa
200 g grillattua kesäkurpitsaa
200 g grillattua paprikaa
50 ml oliiviöljyä
30 g tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Hienonna grillattu munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika ja soteeraa niitä oliiviöljyssä.
Lisää tomaattimurska ja
OSCAR® Paistettu Maku
ja anna kiehua 3 minuuttia. Mausta tuoreella basilikalla, suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
Leikkaa tuoreet lasagnelevyt ja kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä.
Kokoa lasagneen kerroksittain ratatouillea ja lasagnelevyjä ja laita päälle kerros burratajuustoa, oliiviöljyä ja pippuria.
Tarjoile lämpimänä tai kylmänä aamiaisruokana.
Vinkki:
Lisää ratatouilleen
Hälsans Kök® Vegan Mince
lisäproteiinin saamiseksi.
Aterian voi tarjota sekä lämpimänä että kylmänä.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot