

Rapeat kroketit täytteenä Vegan Mince ja punajuurimarmeladia
Ohjeesta syntyy noin 20 krokettia à 50 g
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Mon, 10/05/2020 - 04:57
AINESOSAT
- 150 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 700 g kuorittuja perunoita kuutioina
- 70 g voita
- 1 munaa
- 4 rkl jauhoja
- 50 g OSCAR® Paistettu Maku
- 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 1 rkl jauhettua kanelia, kardemummaa, neilikkaa
- 200 g pankoa
- 2 dl jauhoja
- 3 munaa
PUNAJUURIMARMELADI:
- 5 dl hillotun punajuuren lientä (tai hillotun punasipulin lientä)
- 10 g agaria
- Kiehauta punajuuriliemi ja soseuta agar. Vie liemi kylmään vähintään 4 tunniksi ja sekoita sitten täysin sileäksi.
- Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta tasaiseksi voin avulla.
- Kääntele massan joukkoon Hälsans Kök® Vegan Mince, jauhot, kananmunat, OSCAR® Paistettu Maku ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja mausta lämpimillä mausteilla.
- Anna jäähtyä. Voit muotoilla kroketit silikonimuoteilla tai pyöritellä ne käsin. Pakasta ne.
- Käännä jäähtyneet pallot pois silikonimuoteista.
- Kääntele pallot ensin jauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja pankossa ja sen jälkeen uudestaan kananmunassa ja pankossa.
- Friteeraa kroketit kullanruskeiksi 170 °C:ssa.
Chef's Tip
Ripottele friteerattujen krokettien päälle tomusokeria ja etikkajauhetta.