Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Punaviinikastike (vegetaarinen)
Tarjoiluehdotus: Punaviinikastiketta ja hillottuja karhunlaukkakapriksia sipulin kera
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
80 ml gastriquea (esim. luumu)
10 g
OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
40 g
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
suolaa
10 g suurustetta
Valmistusohje
Keitä
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
, gastrique,
OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
sekä
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
kokoon noin 10 prosenttia.
Mausta suolalla ja suurusta.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot