Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Punaviinikastike
Voimakas punaviinikastike härkäfondilla, maustettu juureksilla, yrttejä ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Täydellinen klassista uudenvuodenmenua varten. 1–1,2 litraa kastiketta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
50 g mukulaselleriä
25 g porkkanaa
½ sipuli
10 g ruohosipulia
25 g palsternakkaa
1 rkl rapsiöljyä
40 g tomaattipyreetä
25 g ruokosokeria
1/4 tl kuivattua timjamia
1/4 valkosipulinkynttä
7 dl vettä
1½ dl
OSCAR® Härkäfondi tiiviste
5 dl
Puljonki® Sauce Demi Glace
45 g
OSCAR® Premium Punaviini- ja Portviini Reduktio
väriainetta
modifioitua tärkkelystä
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Kuori ja paloittele juurekset ja kuoritut sipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipyree, sokeri, yrtit ja valkosipuli.
Lisää vesi,
OSCAR® Härkäfondi tiiviste
,
Puljonki® Sauce Demi Glace
ja
OSCAR® Premium Punaviini- ja Portviini Reduktio
.
Kiehauta kastike. Suurusta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Härkäfondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
Puljonki® Sauce Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot