Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Porsaanrinta:
1,2 kg porsaanrintaa, sous vide
1 kg punajuuria
75 g ruskistettua voita
Gastrique'a
2 dl
Puljonki® Lintu Demi Glace
Demi Glace-kastike:
1 l
Puljonki® Sauce Demi Glace
20 ml
OSCAR® Paistettu Maku
Koristeeksi:
40 g persiljaa
20 g käenkaalia
Valmistusohje
Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa
Puljonki® Lintu Demi Glace
.
Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
Lämmitä
Puljonki® Sauce Demi Glace
ja mausta
OSCAR® Paistettu Maku
ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Lintu Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
Puljonki® Sauce Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot