Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Porsaanrinta:

Demi Glace-kastike:

Koristeeksi:

  • 40 g persiljaa
  • 20 g käenkaalia

Valmistusohje

  1. Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
  2. Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
  3. Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
  4. Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa Puljonki® Lintu Demi Glace.
  5. Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
  6. Lämmitä Puljonki® Sauce Demi Glace ja mausta OSCAR® Paistettu Maku ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla.