Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Porsaanrinta:

Demi Glace-kastike:

Koristeeksi:

  • 40 g persiljaa
  • 20 g käenkaalia

Valmistusohje

  1. Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
  2. Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
  3. Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
  4. Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa Puljonki Lintu Demi Glace.
  5. Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
  6. Lämmitä Puljonki Sauce Demi Glace ja mausta OSCAR Paistettu Maku ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla.