

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:05
Ainesosat
- 750 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 60 ml teriyakikastiketta
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 1,2 kg keitettyä sushiriisiä
- 1 kombu-merilevä (valinnainen)
- 70 ml riisietikkaa
- 50 g sokeria
Lisäksi
- 5 kypsää avokadoa
- 150 g kirsikkatomaatteja
- 200 g kurkkua
- 250 g roomansalaattia
- 200 g edamame-papuja
- 50 g hillottua inkivääriä
- 10 g seesaminsiemeniä
- ½ nippua korianteria
- Sekoita Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste yhteen ja mausta teriyaki-kastikkeella.
- Keitä sushiriisi kombu-merilevän kanssa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita riisietikka ja sokeri keskenään ja kääntele keitetyn sushiriisin joukkoon.
- Pilko kaikki lisukkeen vihannekset.
- Annostele Poke Bowl siten, että kaikki ainekset ovat näkyvissä ja erikseen jaettuina.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
Vinkki
- Tarjoile goman tai lisäteriyakikastikkeen kanssa.
- Voit vaihdella ruokalajia lisäämällä ja vaihtelemalla erilaisia hedelmiä ja vihanneksia.