Pohjoismaiset vegaaniset hotdogit

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Rakuunaemulsio: 

Omena- ja piparjuurikompotti:

Tomaattirelissi:

Hillottu fenkoli:

(valmistetaan edellisenä päivänä)

Rakuunaemulsio: 

  1. Sekoita öljy ja rakuuna keskenään. Saat öljystä täysin vihreää lämmittämällä sen 70 asteeseen ennen rakuunan sekoittamista sen joukkoon.
  2. Sekoita aquafaba ja OSCAR® Premium Sitruunatahna sauvasekoittimella nopeasti keskenään. Sekoita öljy joukkoon ohuena nauhana.
  3. Jos emulsio on liian paksua, voit lisätä tilkan kylmää vettä.

Omena- ja piparjuurikompotti:

  1. Kuutioi omenat ja sipuli. Kuullota ne kattilassa voissa tai öljyssä, kunnes ne ovat vaalean kullanruskeita.
  2. Lisää sokeri, omenamehu ja OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio.
  3. Kun omenat ovat kypsiä, soseuta ne kompotiksi. Mausta kompotti piparjuuriraasteella.

Tomaattirelissi:

  1. Hienonna punasipuli ja tomaatit. Kuullota ne öljytilkassa.
  2. Lisää Puljonki® Paholaisen Hillo® ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.
  3. Keitä ainesosat kompotiksi, ja jäähdytä ennen käyttöä.

Hillottu fenkoli:

  1. Kiehauta hillopurkki OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio ja anna jäähtyä.
  2. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi ja laita ne jäähtyneeseen hilloamisliemeen odottamaan seuraavaa päivää.

Tarjoilu:

  1. Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Sausage rapeiksi ja kullanvärisiksi keskilämmöllä (sisälämpötila 74 astetta). Paahda sämpylät.
  2. Asettele omenakompottia, tomaattirelissiä ja hillottua fenkolia hot dog -sämpylöille. Raasta päälle halutessasi tuoretta piparjuurta ja tarjoile heti.