Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Pippuripihvi, salottia, vesikrassia ja pippurikastiketta
5
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
5 dl kastiketta
100 g pekonia
100 g salottisipulia
1 litra
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
5 dl
Puljonki® Vasikanliemi
50 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
50 g
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
sinappia
75 g voita
Valmistusohje
Ruskista pekoni ja sipuli, lisää
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
,
Puljonki® Vasikanliemi
,
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja keitä kasaan 1/3.
Siivilöi kastike ja mausta
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
ja sinapilla.
Viimeistele kastike voilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
Puljonki® Vasikanliemi
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot