Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Pippurikastike
Kermainen pippurikastike fermentoidulla ja Madagaskarin pippurilla sekä konjakilla, maustettu OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii kasvis- ja lihapohjaisille ruoille. Vegetaarinen 1–1,2 litraa kastiketta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
40 g
OSCAR® Paistettu Maku
40 g
OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
40 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
10 g
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
20 g karkeaa sinappia
8 dl vettä
1 rkl viherpippuria suolaliemessä, karkeasti hienonnettuna
tuoretta timjamia
2 dl kermaa (halutessasi vegaanista)
1 dl konjakkia
modifioitua tärkkelystä
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Keitä kaikki ainekset lukuun ottamatta kermaa ja konjakkia. Anna vetäytyä, mutta kuitenkin redusoimatta fondia.
Lisää kerma ja suurusta kastike.
Mausta konjakilla, suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot