

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:49
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 1 kg pinaattiravioleja
- 40 g tuoretta salviaa
- 100 g salottisipulia
- 40 ml oliiviöljyä
- 40 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 100 g parmesaania
- Leikkaa sulaneet Hälsans Kök® Sensational™ Sausage kuutioiksi.
- Paista makkaranpalat pannulla oliiviöljyssä ja salviassa.
- Keitä raviolit al denteksi miedosti suolatussa vedessä.
- Sekoita ravioleiden sekaan makkara, salottisipuli, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.
- Raasta ruoan päälle tuoretta parmesaania ennen tarjoilua.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
Vinkki
- Vaihda raviolit toisenlaiseen pastaan.
- Tarjoile sama ruoka tomaattikeitossa.