Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Piikkikampelaa valkoviinikastikkeessa ja pinaattia
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
2,5 kg piikkikampelaa
40 g
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
35 ml
OSCAR Kasvisfondi tiiviste
300 ml vettä
30 g persiljan-, timjamin- ja tillinoksia
6 g valkosipulia
Valkoviinikastike:
250 ml kermaa
250 ml kalan keitinlientä
100 g voita
30 g ruohosipulia
Lisukkeeksi:
300 g pinaattia
30 g salottisipulia
4 g pippuria
2 g suolaa
Valmistusohje
Perkaa ja huuhtele kala ja nosta se yrttien ja valkosipulin päälle.
Kiehauta
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
ja
OSCAR Kasvisfondi tiiviste
ja kaada liemi kalan päälle.
Hauduta kalaa uunissa noin 15–20 minuuttia (vain medium-kypsäksi, sillä se jatkaa kypsymistä uunista ottamisen jälkeen).
Kaada höyryävä keitinliemi kattilaan, lisää kerma ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on 200 ml. Lisää ennen tarjoilua voi ja ruohosipuli.
Soteeraa salottisipuli ja pinaatti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Video of Piikkikampelaa, valkoviinikastiketta ja pinaattia
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot