Pho-nuudelikeitto (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  • 750 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
  • 75 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
  • 100 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
  • 2 rkl inkivääriä julienne-suikaleina
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1/4 tähtianis
  • 500 g paksoita pääty poistettuna ja pitkittäin leikattuna
  • 300 porkkanaa julienne-suikaleina
  • 300 g viipaloitua pikkumaissia
  • 300 g viipaloituja sokeriherneitä
  • 200 g kevätsipulia suikaleina
  • 750 g kuivattuja litteitä riisinuudeleita
  • 2 puristettua limettiä
  • 10 g tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 punaista chiliä viipaloituina 
     
  1. Kuumenna 3 litraa vettä kattilassa ja lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, inkivääri, valkosipuli ja tähtianis. 
  2. Keitä Hälsans Kök® Fillet Pieces 10 minuuttia mureiksi.
  3. Siivilöi Hälsans Kök® Fillet Pieces  -liemestä ja anna liemen kiehua hiljalleen kattilassa.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Annostele kulhoihin nuudelit ja Hälsans Kök® Fillet Pieces.
  5. Lisää porkkanat, pikkumaissi, sokeriherneet ja paksoi liemeen ja keitä 2 minuuttia.
  6. Lisää limettimehu ja kaada keitto nuudeleiden päälle kulhoihin. Ripottele pinnalle kevätsipulia, korianteria ja chiliä.