

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 02:39
AINESOSAT
- 750 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 75 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
- 100 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 2 rkl inkivääriä julienne-suikaleina
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 1/4 tähtianis
- 500 g paksoita pääty poistettuna ja pitkittäin leikattuna
- 300 porkkanaa julienne-suikaleina
- 300 g viipaloitua pikkumaissia
- 300 g viipaloituja sokeriherneitä
- 200 g kevätsipulia suikaleina
- 750 g kuivattuja litteitä riisinuudeleita
- 2 puristettua limettiä
- 10 g tuoretta korianteria hienonnettuna
- 2 punaista chiliä viipaloituina
- Kuumenna 3 litraa vettä kattilassa ja lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, inkivääri, valkosipuli ja tähtianis.
- Keitä Hälsans Kök® Fillet Pieces 10 minuuttia mureiksi.
- Siivilöi Hälsans Kök® Fillet Pieces -liemestä ja anna liemen kiehua hiljalleen kattilassa.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Annostele kulhoihin nuudelit ja Hälsans Kök® Fillet Pieces.
- Lisää porkkanat, pikkumaissi, sokeriherneet ja paksoi liemeen ja keitä 2 minuuttia.
- Lisää limettimehu ja kaada keitto nuudeleiden päälle kulhoihin. Ripottele pinnalle kevätsipulia, korianteria ja chiliä.