

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:14
Ainesosat
- 600 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 2 punaista chiliä
- 2 suurta valkosipulinkynttä
- 300 g grillattua punaista paprikaa
- 30 ml oliiviöljyä
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 1 l tomaattimurskaa
- 800 g pennepastaa
- 40 g leveälehtistä persiljaa
- Leikkaa ja hienonna valkosipuli, chili ja grillattu paprika.
- Soteeraa valkosipuli ja chili oliiviöljyssä ja lisää Hälsans Kök® Vegan Mince, tomaattimurska ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste. Keitä kastiketta 5–7 minuuttia.
- Revi lehtipersilja isoiksi paloiksi ja ryöppää se suolavedessä.
- Keitä pasta al dente miedosti suolatussa vedessä.
- Sekoita keitetty pasta, pepperoncini-kastike ja kiehautettu persilja keskenään.
Related Product
Chef's Tip
- Käytä pepperoncini-kastiketta myös cannelloni-kastikkeessa tai lasagnessa.