Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Pasta Vongole
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 kg simpukoita, esimerkiksi sydänsimpukoita
750 g esikeitettyä bucatinipastaa (tai spagettia)
40 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
30 g
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
125 g salottisipulia hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2,5 dl vettä
2,5 dl kermaa
öljyä paistamiseen
chiliä
tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
Valmistusohje
Soteeraa salottisipuli ja valkosipuli öljyssä.
Lisää vesi,
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
ja kiehauta.
Lisää simpukat, höyrytä ja lisää kerma.
Sekoita joukkoon esikeitetty pasta ja yrtit.
Mausta pippurilla ja
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
.
Vinkki:
Tarjoa uunissa paistettujen tomaattien ja fermentoidun valkosipulin kanssa.
Voit käyttää kaikenlaisia simpukoita.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot