Pasta Vongole

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1 kg simpukoita, esimerkiksi sydänsimpukoita 
  • 750 g esikeitettyä bucatinipastaa (tai spagettia)
  • 40 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
  • 30 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 125 g salottisipulia hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2,5 dl vettä
  • 2,5 dl kermaa
  • öljyä paistamiseen
  • chiliä
  • tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä

Valmistusohje

  1. Soteeraa salottisipuli ja valkosipuli öljyssä. 
  2. Lisää vesi, OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja kiehauta.
  3. Lisää simpukat, höyrytä ja lisää kerma. 
  4. Sekoita joukkoon esikeitetty pasta ja yrtit. 
  5. Mausta pippurilla ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.

Vinkki:

  • Tarjoa uunissa paistettujen tomaattien ja fermentoidun valkosipulin kanssa.
  • Voit käyttää kaikenlaisia simpukoita.