Pasta arrabbiata (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

LISÄKSI:

  • 1 kg spagettia
  • 20 ml oliiviöljyä
  • 40 g tuoretta basilikaa
  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan vedessä, johon on lisätty oliiviöljy. 
  2. Paista hienonnettua chiliä öljytilkassa, kunnes se alkaa ruskistua.
  3. Lisää hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu basilika ja jatka paistamista 5 minuuttia. 
  4. Lisää tomaattikastike, OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, kiehauta ja mausta suolalla.
  5. Lisää Hälsans Kök® Vegan Balls ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia matalalla lämmöllä.
  6. Sekoita kaikki ainekset spagetin joukkoon. Tarjoa kulhossa ja lisää päälle tuoretta basilikaa.