

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 02:50
AINESOSAT
- 50 kpl Hälsans Kök® Vegan Balls
- 900 ml tomaattikastiketta tai tomaattimurskaa
- 20 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 40 ml oliiviöljyä
- 50 g tuoretta punaista chiliä hienonnettuna ja ilman siemeniä
- 50 g tuoretta vihreää chiliä hienonnettuna ja ilman siemeniä
- 10 g hienonnettua valkosipulia
- 20 g tuoretta basilikaa hienonnettuna
LISÄKSI:
- 1 kg spagettia
- 20 ml oliiviöljyä
- 40 g tuoretta basilikaa
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan vedessä, johon on lisätty oliiviöljy.
- Paista hienonnettua chiliä öljytilkassa, kunnes se alkaa ruskistua.
- Lisää hienonnettu valkosipuli ja hienonnettu basilika ja jatka paistamista 5 minuuttia.
- Lisää tomaattikastike, OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, kiehauta ja mausta suolalla.
- Lisää Hälsans Kök® Vegan Balls ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia matalalla lämmöllä.
- Sekoita kaikki ainekset spagetin joukkoon. Tarjoa kulhossa ja lisää päälle tuoretta basilikaa.