Paistettua kaalia, Vegan Mince, appelsiinia, säilöttyä kvitteniä ja manteleita

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

300 g Hälsans Kök® Vegan Mince 
1 kg lehtikaalia 
1 tl jauhettua kanelia 
5 appelsiinia fileinä 
200 g säilöttyä kvitteniä 
120 g suolattuja manteleita hienonnettuina
30 g OSCAR® Paistettu Maku
 

  1. Paista lehtikaalia hetki kuumassa kattilassa, kunnes se on rapeaa mutta edelleen kirpeää. Nosta sitten lehtikaali pois. 
  2. Lisää kattilaan Hälsans Kök® Vegan Mince sekä OSCAR® Paistettu Maku, kaneli ja 1–2 dl vettä. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt. 
  3. Kääntele kaali, kvittenit ja appelsiinifileet kattilassa ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Annostele lämmin kaalisalaatti suolattujen manteleiden kanssa.