

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 00:01
AINESOSAT
- 300 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 1 kg lehtikaalia
- 1 tl jauhettua kanelia
- 5 appelsiinia fileinä
- 200 g säilöttyä kvitteniä
- 120 g suolattuja manteleita hienonnettuina
- 30 g OSCAR® Paistettu Maku
- Paista lehtikaalia hetki kuumassa kattilassa, kunnes se on rapeaa mutta edelleen kirpeää. Nosta sitten lehtikaali pois.
- Lisää kattilaan Hälsans Kök® Vegan Mince sekä OSCAR® Paistettu Maku, kaneli ja 1–2 dl vettä. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt.
- Kääntele kaali, kvittenit ja appelsiinifileet kattilassa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Annostele lämmin kaalisalaatti suolattujen manteleiden kanssa.