Paistettu munakoisosalaatti kirsikkatomaattien, Vegan Balls ja vinaigretten kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

Salaatti

  • 700 g Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 6 munakoisoa
  • 4 punasipulia 
  • 400 g kirsikkatomaatteja  
  • 100 g mustia kivettömiä oliiveja 
  • tuoretta basilikaa 

Vinaigrette

  1. Hienonna munakoiso karkeasti, huuhtele kirsikkatomaatit, kuori punasipulit ja paloittele ne neljään osaan. Paista kaikkia vihanneksia uunissa 200 °C:ssa 20 minuuttia. 
  2. Sekoita kaikki vinaigretten ainekset keskenään.
  3. Sekoita Hälsans Kök® Vegan Balls ja paahdetut vihannekset, kaada päälle vinaigrette ja tarjoa tuoreen basilikan ja mustien oliivien kanssa. 
     

Vinkki

  • Tarjoile tuoreen burrata-juuston kanssa.