

Paistettu munakoisosalaatti kirsikkatomaattien, Vegan Balls ja vinaigretten kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 08:15
AINESOSAT
Salaatti
- 700 g Hälsans Kök® Vegan Balls
- 6 munakoisoa
- 4 punasipulia
- 400 g kirsikkatomaatteja
- 100 g mustia kivettömiä oliiveja
- tuoretta basilikaa
Vinaigrette
- 2 dl persiljaöljyä
- 120 g OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 1 prk kapriksia hienonnettuna
- 1 salottisipuli hienonnettuna
- 1 sitruunan kuori
- Hienonna munakoiso karkeasti, huuhtele kirsikkatomaatit, kuori punasipulit ja paloittele ne neljään osaan. Paista kaikkia vihanneksia uunissa 200 °C:ssa 20 minuuttia.
- Sekoita kaikki vinaigretten ainekset keskenään.
- Sekoita Hälsans Kök® Vegan Balls ja paahdetut vihannekset, kaada päälle vinaigrette ja tarjoa tuoreen basilikan ja mustien oliivien kanssa.
Related Product
Chef's Tip
- Tarjoile tuoreen burrata-juuston kanssa.