"Vihreä" paella Fillet Pieces, Sensational™ Sausage, parsojen ja sitruunan kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Leikkaa sulaneet Hälsans Kök® Sensational™ Sausage kuutioiksi ja paista ne paellapannulla. Ota makkarat pois pannulta.
  2. Laita Hälsans Kök® Fillet Pieces, sipuli ja valkosipuli pannulle ja paista kullanruskeiksi.
  3. Lisää riisi, OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio, vesi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 25 minuuttia keskilämmöllä.  
  4. Leikkaa kevätsipuli ja parsat 2 cm:n viipaleiksi. 
  5. Lisää persiljasose, kevätsipuli ja parsat paellapannulle. Anna kiehua 5 minuuttia miedolla lämmöllä. 
  6. Laita Hälsans Kök® Sensational™ Sausage -kuutiot ja herneet pannulle ja sekoita hieman. Anna kiehua vielä 5 minuuttia. 
  7. Sekoita joukkoon juuri ennen tarjoilua tuore pinaatti, yrtit ja sitruunankuori.
     

Vinkki

  • Samaa valmistustapaa voidaan käyttää myös risottoon.