

"Vihreä" paella Sensational™ Fillet Pieces, Sensational™ Sausage, parsojen ja sitruunan kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 03:40
Ainesosat
- 4 Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 400 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 4 sipulia hienonnettuina
- 2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina
- 5 dl bomba-riisiä
- 2 nippua kevätsipulia
- 1 nippu vihreitä parsoja
- 2 dl persiljasosetta
- 50 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
- 2 l vettä
- 80 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 1 dl herneitä
- tuoretta pinaattia
- kirveliä
- herneenversoja
- sitruunankuorta
- Leikkaa sulaneet Hälsans Kök® Sensational™ Sausage kuutioiksi ja paista ne paellapannulla. Ota makkarat pois pannulta.
- Laita Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, sipuli ja valkosipuli pannulle ja paista kullanruskeiksi.
- Lisää riisi, OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio, vesi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 25 minuuttia keskilämmöllä.
- Leikkaa kevätsipuli ja parsat 2 cm:n viipaleiksi.
- Lisää persiljasose, kevätsipuli ja parsat paellapannulle. Anna kiehua 5 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Laita Hälsans Kök® Sensational™ Sausage -kuutiot ja herneet pannulle ja sekoita hieman. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon juuri ennen tarjoilua tuore pinaatti, yrtit ja sitruunankuori.
Chef's Tip
- Samaa valmistustapaa voidaan käyttää myös risottoon.