Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Paella
5
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
50 g chorizomakkaraa
2 hienonnettua sipulia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 punaista paprikaa suikaleina
10 kirsikkatomaattia neljään osaan leikattuna
2,5 dl bomba-riisiä
30 g
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
1–2 tl savupaprikaa
1 tl sahramia
1 l vettä
50 ml
OSCAR Simpukkafondi tiiviste
Koristeluun kuorellisia sinisimpukoita tai venussimpukoita
2 dl pakastesimpukoita
1 dl pakastekatkarapuja
1 dl herneitä
Vaaleaa kalaa (valinnainen)
Valmistusohje
Leikkaa makkara viipaleiksi ja paista viipaleita paellapannulla.
Lisää sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatit.
Lisää riisi,
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
, savupaprika, sahrami, vesi ja
OSCAR Simpukkafondi tiiviste
.
Anna kuplia tasaisella lämmöllä kannen alla noin 25 minuuttia.
Levitä höyrytetyt sinisimpukat/venussimpukat sekä kuoritut simpukat tasaisesti riisin päälle.
Ravista pannua kevyesti, jotta simpukat painuvat osittain riisin joukkoon. Älä kuitenkaan sekoita.
Jos haluat paellaan vaaleaa kalaa, lisää se tässä vaiheessa.
Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 10 minuuttia.
Kaada katkaravut ja herneet pannulle ja keitä vielä 4 minuuttia.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot