Pad gaprao Vegan Balls, pyhäbasilikan, fermentoidun pippurikastikkeen ja jasmiiniriisin kanssa

Thaimaa

Thaimaalaisessa pyhäbasilikassa on tummanvihreät/violetit lehdet ja pienet värekarvat. Lehdissä on vahva ja mausteinen pippurin maku. Yrttiä käytetään lämpimiin ruokiin, kuten curry- ja wokkiruokiin yhdessä chilin kanssa.

  • 10 Annosta

Method

AINESOSAT

  1. Hienonna valkosipuli ja chili karkeasti.
  2. Murskaa karkeaksi tahnaksi morttelissa tai käytä monitoimikonetta. 
  3. Sekoita OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, vesi ja sokeri ja sekoita, kunnes sokeri liukenee.
  4. Paloittele pitkät pavut 4 cm:n paloiksi. Puolita sipulit ja hienonna ne.
  5. Soteeraa valkosipuli-/chilitahnaa wokissa tai suuressa paistinpannussa  pienessä määrässä kasviöljyä keskilämmöllä, kunnes valkosipulista tulee kullanruskeaa.
  6. Lisää Hälsans Kök® Vegan Balls, pavut ja sipuli ja sekoita.
  7. Lisää fermentoitu pippurikastike, ja jatka kypsentämistä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua 5 minuuttia, kunnes Hälsans Kök® Vegan Balls ovat lämpimiä.
  8. Siirrä pois liedeltä ja sekoita joukkoon basilika.
  9. Annostele pienille lautasille tai kulhoihin ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin ja chilin kanssa.

Chef's Tip

  • Jos haluat ruoasta vähemmän mausteista, voit jättää chilit pois ja tarjoile niitä halutessasi lisukkeena. Siinä on edelleen ihanan pippurinen maku.
  • Korvaa Vegan Balls Hälsans Kök® Fillet Pieces.