

Pad gaprao Vegan Balls, pyhäbasilikan, fermentoidun pippurikastikkeen ja jasmiiniriisin kanssa
Thaimaa
Thaimaalaisessa pyhäbasilikassa on tummanvihreät/violetit lehdet ja pienet värekarvat. Lehdissä on vahva ja mausteinen pippurin maku. Yrttiä käytetään lämpimiin ruokiin, kuten curry- ja wokkiruokiin yhdessä chilin kanssa.
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Sun, 03/28/2021 - 12:23
AINESOSAT
- 6 isoa valkosipulinkynttä
- 4 piri piri -chiliä
- 4 suurta punaista chiliä
- 6 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 6 rkl OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 150 ml vettä
- 30 g sokeria
- 400 g pitkiä papuja
- 4 pientä sipulia
- 2 rkl kasviöljyä
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Balls
- 100 g pyhäbasilikan lehtiä
- jasmiiniriisiä
- Hienonna valkosipuli ja chili karkeasti.
- Murskaa karkeaksi tahnaksi morttelissa tai käytä monitoimikonetta.
- Sekoita OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, vesi ja sokeri ja sekoita, kunnes sokeri liukenee.
- Paloittele pitkät pavut 4 cm:n paloiksi. Puolita sipulit ja hienonna ne.
- Soteeraa valkosipuli-/chilitahnaa wokissa tai suuressa paistinpannussa pienessä määrässä kasviöljyä keskilämmöllä, kunnes valkosipulista tulee kullanruskeaa.
- Lisää Hälsans Kök® Vegan Balls, pavut ja sipuli ja sekoita.
- Lisää fermentoitu pippurikastike, ja jatka kypsentämistä koko ajan sekoittaen. Anna kiehua 5 minuuttia, kunnes Hälsans Kök® Vegan Balls ovat lämpimiä.
- Siirrä pois liedeltä ja sekoita joukkoon basilika.
- Annostele pienille lautasille tai kulhoihin ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin ja chilin kanssa.
Chef's Tip
- Jos haluat ruoasta vähemmän mausteista, voit jättää chilit pois ja tarjoile niitä halutessasi lisukkeena. Siinä on edelleen ihanan pippurinen maku.
- Korvaa Vegan Balls Hälsans Kök® Fillet Pieces.