Hiero fileen päälle ja anna marinoitua vähintään 8 tuntia tai enintään 24 tuntia.
Ruskista naudanliha kuumalla pannulla öljytilkassa, kunnes sen kaikki pinnat ovat saaneet väriä. Aseta uunipellille ja paista 220 °C:ssa 15-20 minuuttia painon mukaan. Kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia ennen kuin leikkaat annoksiksi.
Hienonna herkkusienet ja sipulit. Kuumenna puolet voista suuressa paistinpannussa ja kuullota sipulia ja sieniä, kunnes ne ovat pehmeitä ja hyväntuoksuisia. Lisää OSCAR® Sienifondi tiiviste ja keitä paksuksi tahnaksi. Kuumenna loppu voi ja kuullota sieniä, kunnes ne saavat väriä ja pehmenevät.
Voitele pienet ramekiinit tai annosvuoat voilla perunoita varten. Sekoita kerma, OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, valkosipuli ja timjaminlehdet keskenään ja anna hautua. Anna jäähtyä 10 minuuttia, anna vetäytyä ja siivilöi sen jälkeen.
Aseta perunaviipaleet ramekineihin ja painele ne tiiviisti. Aseta ne uunipellille. Kaada kerma varovasti päälle. Anna nesteen imeytyä perunoihin. Paista 45-6+ minuuttia kunnes uunissa kohtalaisella lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä ja kullankeltaisia. Anna jäähtyä, käännä leivinpaperilla vuoratulle leivinpellille ja gratinoi parmesaanilla.
Valmista kastike kuumentamalla voita ja sauteeraamalla sipulia, porkkanaa, selleriä ja kuminansiemeniä, kunnes ne karamellisoituvat. Lisää OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio, OSCAR® Härkäfondi tiiviste, vesi ja BBQ-kastike. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Anna kastikkeen seistä ja saostua halutessasi. Mausta.
Tarjoa naudanliha siivuina sienten päällä kullanvärisen perunalisäkeen kera. Kaada punaviinireduktio päälle. Koristele tuoreella timjamilla.