Paahteisen kanajäätelön valmistus
- Keitä Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond, kunnes jäljellä on ½ dl.
- Karamellisoi sokeri voissa.
- Lisää maito ja kookosjauho, kiehauta ja anna vetäytyä 10 minuuttia.
- Siivilöi massa ja saosta se munankeltuaisilla.
- Jäähdytä ja lisää kokoon keitetty kanafondi joukkoon.
- Valmista jäätelöksi jäätelökoneessa.
Omenakääreen valmistusohje
- Viipaloi omenat ohuelti mandoliinilla ja marinoi viipaleet omenaviinietikan ja tomusokerin seoksessa.
- Kääri omenaviipaleet sellerifromagen ympärille.
Sellerifromagen valmistusohje
- Vatkaa kerma ja tomusokeri kevyeksi ja ilmavaksi vaahdoksi.
- Kääntele kylmä omena-selleripyree kermavaahdon joukkoon.
- Sekoita sulatetut liivatelehdet massan joukkoon ja pane jääkaappiin.
Omena-selleripyreen valmistusohje
- Keitä omenat ja selleri pehmeiksi omenamehussa.
- Nosta ne mehusta ja anna kosteuden haihtua.
- Soseuta siivilän läpi.
- Mausta sokerilla ja sitruunamehulla.
Rapeiden selleriviipaleiden valmistusohje
- Blanseeraa selleriviipaleet.
- Keitä vedestä, sokerista ja vaniljasta siirappia muistuttava liemi.
- Kasta selleriviipaleet sokeriliemeen ja paista niitä 120-asteisessa uunissa noin tunnin ajan tai kunnes ne ovat rapeita.
Tarjoiluehdotus: Tarjoile jälkiruoan kanssa rapeaksi paistettuja kanan nahkapaloja ja sitruunagranitaa.