Ossobuccoa

Glaseerattua ossobuccoa, fermentoitua valkosipulia ja sitruunaa sekä espagnole kastiketta
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Valmistusohje

  1. Ruskista potkaviipaleet ja lado ne tasaisesti vuokaan.
  2. Kaada Puljonki® Sauce Espagnole päälle ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta potkaviipaleet peittyvät.
  3. Lisää OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna kastikkeen joukkoon. Hauduta potkaviipaleita uunissa 160 asteen lämmössä 3 tuntia.
  4. Siivilöi liemi kattilaan ja keitä kokoon, kunnes koostumus on halutun kaltainen.
  5. Viimeistele maku tarvittaessa OSCAR® Premium Sitruunatahna ja OSCAR® Paistettu Maku tiivisteellä.
  6. Koristele annos leikatulla lehtipersiljalla.

Vinkki:
Jos kypsennät potkaviipaleet käyttämällä sous vide-menetelmää, lisää tyhjiöpussiin OSCAR Vasikanfondi tiiviste, OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio sekä OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.