Ossobuccoa

Glaseerattua ossobuccoa, fermentoitua valkosipulia ja sitruunaa sekä espagnole kastiketta
  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Valmistusohje

  1. Ruskista potkaviipaleet ja lado ne tasaisesti vuokaan.
  2. Kaada Puljonki Sauce Espagnole päälle ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta potkaviipaleet peittyvät.
  3. Lisää OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna kastikkeen joukkoon. Hauduta potkaviipaleita uunissa 160 asteen lämmössä 3 tuntia.
  4. Siivilöi liemi kattilaan ja keitä kokoon, kunnes koostumus on halutun kaltainen.
  5. Viimeistele maku tarvittaessa OSCAR Premium Sitruunatahna ja OSCAR Paistettu Maku tiivisteellä.
  6. Koristele annos leikatulla lehtipersiljalla.

Vinkki:
Jos kypsennät potkaviipaleet käyttämällä sous vide-menetelmää, lisää tyhjiöpussiin OSCAR Vasikanfondi tiiviste, OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio sekä OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.