Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Ohratto kevätsipulilla, parsalla ja ruohosipulilla
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
100 g leikattua salottisipulia
150 g kevätsipulia
50 g osterivinokasta tai vastaavaa tuoretta sientä
oliiviöljyä
voita
450 g esikeitettyjä ohranjyviä
1 litra vettä
40 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
200 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa
100 g mascarponea tai ranskankermaa
60 g
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
1 nippu vihreää parsaa
1 nippu ruohosipulia
Valmistusohje
Paista salotti- ja kevätsipulia voi- oliiviöljyseoksessa.
Lisää esikeitetyt ohranjyvät ja paista, kunnes pinta muuttuu kiiltäväksi.
Lisää
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
ja kypsennä, kunnes ohra on ”al dente”.
Lisää
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja sekoita parmesaaniraaste joukkoon.
Viimeistele mascarponella tai ranskankermalla ja anna vetäytyä muutama minuutti.
Kääntele ennen tarjoilemista joukkoon ryöpätyt parsanpalat, freesatut sienet sekä tuoretta ruohosipulia
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot