Ohratto kevätsipulilla, parsalla ja ruohosipulilla

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 100 g leikattua salottisipulia
  • 150 g kevätsipulia
  • 50 g osterivinokasta tai vastaavaa tuoretta sientä
  • oliiviöljyä
  • voita
  • 450 g esikeitettyjä ohranjyviä
  • 1 litra vettä
  • 40 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
  • 200 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa
  • 100 g mascarponea tai ranskankermaa
  •  60 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Paista salotti- ja kevätsipulia voi- oliiviöljyseoksessa.
  2. Lisää esikeitetyt ohranjyvät ja paista, kunnes pinta muuttuu kiiltäväksi.
  3. Lisää OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja kypsennä, kunnes ohra on ”al dente”.
  4. Lisää OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio ja sekoita parmesaaniraaste joukkoon.
  5. Viimeistele mascarponella tai ranskankermalla ja anna vetäytyä muutama minuutti.
  6. Kääntele ennen tarjoilemista joukkoon ryöpätyt parsanpalat, freesatut sienet sekä tuoretta ruohosipulia