

Nuudelikeitto, Sensational™ Fillet Pieces, pavunversot, pinaatti, nuudelit, liemi ja kevätsipuli
Thaimaa
Nuudelikeitto on suosittu ruokalaji mihin tahansa aikaan päivästä tai vuodesta. Siinä on ihana kanelin ja inkiväärin yhdistelmä. Kaneli on tärkeä mauste thaimaalaisessa ja kiinalaisessa keittiössä, ja sitä käytetään etenkin keittoihin ja haudutettuihin ruokiin. Kaneli sopii erinomaisesti yhteen myös tähtianiksen ja inkiväärin kanssa. Muista käyttää syömäpuikkoja, kun syöt nuudelikeittoa.
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Sun, 03/28/2021 - 12:18
AINESOSAT
Keitto
- 1 kiinalainen retiisi
- 150 g sipulia
- 100–120 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 3 l vettä
- 4 tähtianista
- 3 kanelitankoa
- 10 korianterin juurta
- 100 ml vähäsuolaista soijakastiketta
- 3 rkl sokeria
- 400–500 g lasinuudeleita
- 800 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 200 g pavunversoja
- 250 g paksoita tai pinaattia
Koristeeksi
- 4 kevätsipulia
- 150 ml riisietikkaa
- chilijauhetta
- Kuori kiinalainen retiisi ja sipuli ja paloittele ne lusikkaan mahtuviksi paloiksi.
- Laita kaikki keiton ainekset suureen kattilaan. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 10–20 minuuttia.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja pidä ne lämpiminä.
- Lisää Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces keittoon viimeiseksi 5 minuutiksi.
- Annostele 10 pientä lämmintä keittokulhoa nuudeleiden, itujen ja paksoin/pinaatin kanssa.
- Kaada keitto päälle ja lisää kiinalainen retiisi ja sipuli.
- Tarjoile kevätsipulin, riisietikan ja chilijauheen kera.
Related Product
Chef's Tip
- Nuudeleiden sijaan voit tarjota aterian myös riisin, pastan tai kasvisspagetin kanssa.
- Mausta keitto chilitahnalla ja tuoreilla thaimaalaisilla yrteillä.