

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 03:02
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 30 ml öljyä
Inkivääri-/currykastiketta
- 500 ml kookosmaitoa
- 20 g hillottua inkivääriä
- 5–10 g curryjauhetta
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
Paistettuja nuudeleita ja fermentoitua valkosipulia
- 800 g esikeitettyjä ramen-nuudeleita
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 200 g pavunversoja
- 150 g punasipulia
- 30 ml öljyä
Lisäksi
- 6 kevätsipulia
- 2 punaista chiliä
- 40 g paahdettuja maapähkinöitä
- 6 g seesaminsiemeniä
- Paahda curryjauhe kuivalla pannulla ja lisää sitten kookosmaito, inkivääri, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja keitä 5 minuuttia, kunnes koostumus on kermainen.
- Puolita punasipulit ja suikaloi ne. Soteeraa sipulit öljyssä, lisää nuudelit, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja pavunversot juuri ennen tarjoilua.
- Paista Hälsans Kök® Vegan Schnitzel rapeaksi öljytilkassa.
- Viipaloi chili ja kevätsipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen ennen tarjoilua.
- Viimeistele ruoka maapähkinärouheella ja seesaminsiemenillä.
Chef's Tip
- Tarjoa aterian kanssa riisiä tai pikapaistettuja vihanneksia.
- Tarjoa lisukkeena vahvaa dippikastiketta.