Nuudeleita ja fermentoitua valkosipulia, katsua ja inkivääri-/currykastiketta

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Inkivääri-/currykastiketta

Paistettuja nuudeleita ja fermentoitua valkosipulia

Lisäksi

  • 6 kevätsipulia
  • 2 punaista chiliä 
  • 40 g paahdettuja maapähkinöitä
  • 6 g seesaminsiemeniä 
     
  1. Paahda curryjauhe kuivalla pannulla ja lisää sitten kookosmaito, inkivääri, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja keitä 5 minuuttia, kunnes koostumus on kermainen. 
  2. Puolita punasipulit ja suikaloi ne. Soteeraa sipulit öljyssä, lisää nuudelit, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja pavunversot juuri ennen tarjoilua.  
  3. Paista Hälsans Kök® Breaded Fillet rapeaksi öljytilkassa. 
  4. Viipaloi chili ja kevätsipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen ennen tarjoilua. 
  5. Viimeistele ruoka maapähkinärouheella ja seesaminsiemenillä. 
     

Vinkki

  • Tarjoa aterian kanssa riisiä tai pikapaistettuja vihanneksia. 
  • Tarjoa lisukkeena vahvaa dippikastiketta.