No Meat -kasvispizza

5 pizzaa

    Valmistusohje

    Ainesosat

    • 5 esipaistettua pizzapohjaa

    Tomaattikastike:

    • 5 dl kuorittuja tomaatteja                          
    • 1 punasipuli
    • 1 iso valkosipulinkynsi
    • 2 rkl kuivattua oreganoa
    • ¼ nippu tuoretta basilikaa
    • ½ dl oliiviöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Lisukkeet:

    • 250 g raastettua mozzarellaa
    • 400 g Hälsans Kök® Vegan Mince
    • 3 paprikaa
    • 2 punasipulia
    • tuoreita kirsikkatomaatteja
    • tuoretta kirveliä
    • kuivattua chiliä

    Tomaattikastike:

    1. Sekoita keskenään tomaatit, punasipuli, valkosipuli, oregano ja basilika. Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana. Mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Levitä tomaattikastike tasaisena kerroksena pizzoille. Säästä sitä noin 2 rkl.

    Pizzojen kokoaminen:

    1. Levitä mozzarellaraaste pizzoille tasaisena kerroksena. Aseta pinnalle paprika- ja punasipuliviipaleita.
    2. Sekoita Hälsans Kök® Vegan Mince ja 2 rkl tomaattikastiketta keskenään kääntelemällä. Levitä pizzan päälle pieninä nokareina.
    3. Laita pizza 225-asteiseksi esilämmitettyyn uuniin (mielellään leivontakivelle). Paista 7–9 minuuttia, kunnes pizzapohja on rapea ja juusto on sulanut. 
    4. Jaa puolikkaat kirsikkatomaatit ja tuore kirveli pizzan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle kuivattua chiliä.

    RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET