

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/29/2020 - 05:43
Ainesosat
- 5 esipaistettua pizzapohjaa
Tomaattikastike:
- 5 dl kuorittuja tomaatteja
- 1 punasipuli
- 1 iso valkosipulinkynsi
- 2 rkl kuivattua oreganoa
- ¼ nippu tuoretta basilikaa
- ½ dl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Lisukkeet:
- 250 g raastettua mozzarellaa
- 400 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 3 paprikaa
- 2 punasipulia
- tuoreita kirsikkatomaatteja
- tuoretta kirveliä
- kuivattua chiliä
Tomaattikastike:
- Sekoita keskenään tomaatit, punasipuli, valkosipuli, oregano ja basilika. Lisää öljy joukkoon ohuena nauhana. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä tomaattikastike tasaisena kerroksena pizzoille. Säästä sitä noin 2 rkl.
Pizzojen kokoaminen:
- Levitä mozzarellaraaste pizzoille tasaisena kerroksena. Aseta pinnalle paprika- ja punasipuliviipaleita.
- Sekoita Hälsans Kök® Vegan Mince ja 2 rkl tomaattikastiketta keskenään kääntelemällä. Levitä pizzan päälle pieninä nokareina.
- Laita pizza 225-asteiseksi esilämmitettyyn uuniin (mielellään leivontakivelle). Paista 7–9 minuuttia, kunnes pizzapohja on rapea ja juusto on sulanut.
- Jaa puolikkaat kirsikkatomaatit ja tuore kirveli pizzan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle kuivattua chiliä.
Related Product
