

"Nizzan salaatti" Sensational™ Sausage, uusien perunoiden, broccolinin, vihreiden papujen ja pehmeäksi keitettyjen kananmunien kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:46
Ainesosat
Salaatti
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 5 pehmeäksi keitettyä kananmunaa
- 40 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 1 l vettä
- 600 g uusia perunoita, esikypsennettyinä
- 200 g broccolinia
- 200 g vihreitä papuja
- 200 g pieniä herkkusieniä
- 20 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- 100 g mustia oliiveja
- 50 g hillottua punasipulia
- 1 friseesalaatti
Vinegrette
- 10 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 30 g gastriqueata
- 10 ml kasviöljyä
- suolaa ja pippuria
- Keitä vesi ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kiehuvaksi ja kiehauta broccolinit ja vihreät pavut.
- Paista herkkusienet pannulla ja glaseeraa OSCAR® Sienifondi tiiviste.
- Paista Hälsans Kök® Sensational™ Sausage tarttumattomalla pannulla, kunnes ne ovat rapeita ja niiden sisälämpötila on 74 °C.
- Sekoita OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja gastrique. Lisää öljy hitaasti ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kokoa salaatti perunoista, vihreistä pavuista, broccolineista, oliiveista ja hillotuista punasipuleista. Viipaloi Hälsans Kök® Sensational™ Sausage ja lisää ne salaatin päälle yhdessä pehmeäksi keitettyjen kananmunien kanssa. Viimeistele vinaigrettellä.
Chef's Tip
- Lisää salaattiin kuivattuja mustia oliiveja ja kevätsipulia tuomaan enemmän umamia ja rakennetta.