"Nizzan salaatti" Sensational™ Sausage, uusien perunoiden, broccolinin, vihreiden papujen ja pehmeäksi keitettyjen kananmunien kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Salaatti 

Vinegrette

  1. Keitä vesi ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kiehuvaksi ja kiehauta broccolinit ja vihreät pavut. 
  2. Paista herkkusienet pannulla ja glaseeraa OSCAR® Sienifondi tiiviste.
  3. Paista Hälsans Kök® Sensational™ Sausage tarttumattomalla pannulla, kunnes ne ovat rapeita ja niiden sisälämpötila on 74 °C. 
  4. Sekoita OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja gastrique. Lisää öljy hitaasti ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Kokoa salaatti perunoista, vihreistä pavuista, broccolineista, oliiveista ja hillotuista punasipuleista. Viipaloi Hälsans Kök® Sensational™ Sausage ja lisää ne salaatin päälle yhdessä pehmeäksi keitettyjen kananmunien kanssa. Viimeistele vinaigrettellä. 
     

Vinkki

  • Lisää salaattiin kuivattuja mustia oliiveja ja kevätsipulia tuomaan enemmän umamia ja rakennetta.