Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Naudan kylkipalat
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Ribsit:
2 kg naudankylkeä
1 dl
Puljonki® Classic Demi Glace
50 g
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
Glaseeraus:
75 g hunajaa
1 dl omenaviinietikkaa
5 dl
Puljonki® Classic Demi Glace
50 g
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
Valmistusohje
Leikkaa luut erilleen toisistaan ja poista lihasta ylimääräinen rasva. Paahda paloja 20 minuuttia 250°C uunissa.
Sekoita
Puljonki® Classic Demi Glace
ja
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
keskenään ja voitele kylkipalat seoksella. Kypsennä vakuumissa sous vide 83°C 12 tuntia.
Karamellisoi hunaja, lisää omenaviinietikka ja kiehauta. Lisää
Puljonki® Classic Demi Glace
ja keitä kasaan haluamasi verran.
Voitele ribsit vielä glaseeraus-seoksella juuri ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla, ruohosipulinkukinnoilla ja merisuolalla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Classic Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot