Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Metsästäjänleike
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
10 paneroitua vasikan- tai possunleikettä
200 g pekonikuutioita
500 g sieniä (esim. nurmiherkkusieniä tai kantarelleja)
timjamia
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl vettä
50 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
60 g
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
2 dl kevytmaitoa
Maissijauhoa suurustamiseen
100 g ranskankermaa (38 %)
suolaa ja pippuria
½ nippua tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1 sitruunan kuori
Valmistusohje
Kuullota pekoni, lisää sienet, timjami ja tomaattipyree.
Lisää vesi,
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
ja kiehauta.
Lisää maito ja keitä kokoon.
Suurusta ja lisää ranskankerma.
Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele joukkoon hienonnettu ruohosipuli ja sitruunankuori.
Tarjoile voissa paistettujen helmisipuleiden, kapriksien ja herneiden sekä paistettujen perunoiden ja tuoreen basilikan kanssa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
500 g ämpäri
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot