Metsästäjänleike

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

  • 10 paneroitua vasikan- tai possunleikettä
  • 200 g pekonikuutioita
  • 500 g sieniä (esim. nurmiherkkusieniä tai kantarelleja)
  • timjamia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 3 dl vettä
  • 50 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
  • 60 g OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
  • 2 dl kevytmaitoa
  • Maissijauhoa suurustamiseen
  • 100 g ranskankermaa (38 %)
  • suolaa ja pippuria
  • ½ nippua tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 sitruunan kuori

Valmistusohje

  1. Kuullota pekoni, lisää sienet, timjami ja tomaattipyree.
  2. Lisää vesi, OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio ja OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu ja kiehauta.
  3. Lisää maito ja keitä kokoon.
  4. Suurusta ja lisää ranskankerma.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja kääntele joukkoon hienonnettu ruohosipuli ja sitruunankuori.
  6. Tarjoile voissa paistettujen helmisipuleiden, kapriksien ja herneiden sekä paistettujen perunoiden ja tuoreen basilikan kanssa.