Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kala/äyriäiset
Matjessillimunakas
Matjessilli-perunamunakas joka on maustettu OSCAR® Kasvisfondi tiiviste. Koristeena, mätiä, fenkolia, retiisiä ja tilliä. Tarjotaan tuorejuustokastikkeen kanssa.
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Peruna- ja kananmunapaistos:
100 g keitettyjä perunoita
0,4 dl kananmunia
1 dl kermaa
50 ml
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
öljyä vuoan voiteluun
Tuorejuustokreemi:
100 g tuorejuustoa
50 g ranskankermaa
20 ml
OSCAR® Savu Maku mauste
pippuria
Koristeeksi:
10 marinoitua sillipalaa
1 fenkoli, crudité
4 retiisiä, crudité
¼ nippu tuoretta tilliä
50 g mätiä
Valmistusohje
Viipaloi perunat.
Vatkaa kananmunat ja kerma. Lisää
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste.
Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan (Ø26 cm) ja paista noin 15–20 minuuttia 160 0C:ssa, kunnes kananmunaseos on vetäytynyt. Anna jäähtyä.
Vatkaa ranskankerma, tuorejuusto ja
OSCAR® Savu Maku mauste
keskenään. Mausta pippurilla.
Koristele peruna- ja munapaistos sillillä, fenkolilla, retiiseillä, tillillä ja mädillä. Viimeistele tuorejuustokreemillä.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Savu Maku mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot