Mausteinen massaman-curry ja Vegan Balls

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 1,5 kg Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 20 g miedon makuista öljyä 
  • 30 g punaista currytahnaa (vegaanista)
  • 2 tähtianista
  • 1 kanelitanko 
  • jauhettua kardemummaa
  • 100 ml kookosmaitoa 
  • 30 g OSCAR® Paistettu Maku
  • 30 g tamariinia
  • 40 g palmusokeria
  • 50 g paahdettuja maapähkinöitä 
  • 1 litra kookoskermaa 
  1. Kaada öljy ja currytahna pieneen kattilaan. Soteeraa 2 minuuttia.
  2. Lisää 100 ml kookosmaitoa, kardemummaa, kanelitanko sekä tähtianis ja anna kiehua vielä 2 minuuttia.  
  3. Lisää kookoskerma, OSCAR® Paistettu Maku, tamariini, palmusokeri ja keitä 20 minuuttia. Lisää Hälsans Kök® Vegan Balls ja keitä vielä 20 minuuttia.
  4. Tarjoile riisin kanssa ja ripottele pinnalle paahdettuja maapähkinöitä.