Marinoidut kesäkurpitsatikut rapeiden Fillet Pieces, meiramin, sitruunan ja parmesaanin kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Salaatti

Kastike

  • 1 nippu meiramia varsineen
  • 100 g auringonkukansiemeniä, paahdettuna (tai muita siemeniä tai pähkinöitä) 
  • 100 g parmesaania
  • 3 dl oliiviöljyä
  • 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • suolaa ja pippuria
     
  1. Kiehauta Hälsans Kök® Fillet Pieces vedessä, johon on lisätty OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi mandoliiniraudalla. 
  3. Hienonna meirami, auringonkukansiemenet ja parmesaani karkeasti ja sekoita oliiviöljyn ja OSCAR® Premium Sitruunatahna kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat pehmeämmän kastikkeen, voit valmistaa sen tehosekoittimella. 
  4. Sekoita kiehautetut Hälsans Kök® Fillet Pieces kesäkurpitsaviipaleiden ja kastikkeen kanssa. 

Vinkki