

Marinoidut kesäkurpitsatikut rapeiden Sensational™ Fillet Pieces, meiramin, sitruunan ja parmesaanin kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:39
Ainesosat
Salaatti
- 600 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 1 l vettä
- 40 g OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 8 vihreää ja keltaista kesäkurpitsaa
Kastike
- 1 nippu meiramia varsineen
- 100 g auringonkukansiemeniä, paahdettuna (tai muita siemeniä tai pähkinöitä)
- 100 g parmesaania
- 3 dl oliiviöljyä
- 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- suolaa ja pippuria
- Kiehauta Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces vedessä, johon on lisätty OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
- Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi mandoliiniraudalla.
- Hienonna meirami, auringonkukansiemenet ja parmesaani karkeasti ja sekoita oliiviöljyn ja OSCAR® Premium Sitruunatahna kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat pehmeämmän kastikkeen, voit valmistaa sen tehosekoittimella.
- Sekoita kiehautetut Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces kesäkurpitsaviipaleiden ja kastikkeen kanssa.
Chef's Tip
- Lisää täysjyväpastaa.
- Vaihda Sensational™ Fillet Pieces Hälsans Kök® Vegan Mince.