Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Makrillia, luumukompottia ja fenkolikastiketta
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
20 makrillifileetä
Miedon makuista öljyä
Luumukompotti:
3 punasipulia
½ dl öljyä
2 rosmariininoksaa
2 rkl ruokosokeria
10 luumua
1 sitruunan mehu
Suolaa ja pippuria
Fenkolikastike:
1 salottisipuli
50 g voita
1 dl Noilly Prat -vermuttia
1 tl fenkolinsiemeniä
1 rosmariininoksa
3 dl vettä
10 ml
OSCAR Kalafondi tiiviste
Suurustetta
3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Lohko punasipulit ja paista öljyssä pehmeiksi.
Lisää rosmariini ja sokeri ja anna karamellisoitua kevyesti.
Lohko luumut ja lisää palat karamellisoitujen sipulien joukkoon.
Anna luumujen pehmetä hiukan ja lisää sitten sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Hienonna salottisipuli ja kuullota voissa.
Lisää Noilly Prat, fenkolinsiemenet ja rosmariini. Keitä puoleen ja siivilöi.
Lisää vesi, suuruste,
OSCAR Kalafondi tiiviste
ja kerma ja anna kiehua, kunnes koostumus on sopivan kermainen.
Tee makrillien nahkaan viiltoja ja paista rapeiksi nahkapuoli alaspäin
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kalafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot