Makea chili burger

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Makea chilicoleslaw

  • 10 kevätsipulia 
  • 5 porkkanaa
  • ½ kurkku 
  • 10 rkl makeaa chilikastiketta 
  • 2 kourallista tuoretta korianteria

Uuniuunissa paistetut bataatit

  • 4 rkl oliiviöljyä 
  • 8 pientä bataattia 
  • vastajauhettua mustapippuria

Lisukkeet

  • 10 hampurilaissämpylää 
  • 4 rkl majoneesia 
  • 100 g rucolaa 
  1. Kuumenna uuni 180 °C:een (kiertoilma 160 °C). Leikkaa bataatit neljään osaan ja kääntele niitä oliiviöljyn ja mustapippurin kanssa uunipellillä. Paista 30 minuuttia. 
  2. Kääntele perunoita uunissa 20 minuutin kuluttua ja laita samalla jäiset Hälsans Kök® Burger Deluxe uunipellille. Paista 12–15 minuuttia ja kääntele välillä. 
  3. Hienonna kevätsipulit ja laita ne kulhoon. Tee porkkanasta ja kurkusta pitkiä nauhoja kuorimaveitsellä. Sekoita nauhojen joukkoon kevätsipuli, korianteri ja makea chilikastike.
  4. Kokoa hampurilaiset makean chilicoleslawn, Hälsans Kök® Burger Deluxe, majoneesin ja rucolan kanssa. Tarjoile lisukkeena uunissa paistettuja bataatteja.