Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Madeirakastike (vegaani)
Tarjoiluehdotus: Sieniragu madeirakastikkeessa, mausteena kuivattua ja tuoretta kirveliä
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
2 kpl purjoa
2 kpl salottisipulia
2,5 dl kuivaa madeiraa
20 ml
OSCAR Paistettu Maku mauste
10 g
OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
suurustetta
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Paista purjo ja sipulit kunnolla öljyssä. Lisää 2 dl madeiraa ja keitä noin puoleen.
Lisää
Puljonki Signature Kasvis Demi Glace
ja keitä kokoon noin 20 prosenttia. Siivilöi kastike.
Mausta
OSCAR Paistettu Maku mauste
,
OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
ja jäljellä olevalla madeiralla.
Suurusta sopivaksi ja mausta suolalla japippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot