Lämmin salaatti, jossa Vegan Balls, ruusukaali ja granaattiomena

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

400 g Hälsans Kök® Vegan Balls 
600 g ruusukaalia
100 g granaattiomenaa
½ nippua tuoretta persiljaa
hasselpähkinäöljyä  
 

  1. Poista ruusukaaleista päällimmäiset lehdet ja puolita ruusukaalit. Paahda ne kuumassa ja miedonmakuisessa öljyssä, kunnes ne saavat väriä. 
  2. Vähennä sitten lämpöä keskilämmölle, lisää Hälsans Kök® Vegan Balls ja paista lisää.
  3. Lisää juuri ennen tarjoilua granaattiomenan siemeniä, tuoretta persiljaa ja hasselpähkinäöljyä. Kääntele ainekset ympäri ja mausta suolalla ja pippurilla. 
     

RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET