"Lämmin" salaatti Fillet Pieces, uusien perunoiden, uppomunan ja ruskistetun voikastikkeen kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Salaatti

Kastike

  1. Kuori perunat ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Leikkaa parsat 2 cm:n pituisiksi paloiksi ja kiehauta ne vedessä. 
  3. Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää vesi, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja anna nesteen imeytyä Hälsans Kök® Fillet Pieces
  4. Lisää perunat ja parsat pannulle. 
  5. Karamellisoi hunaja ja lisää omenasiiderietikka. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, kaprikset ja laakerinlehdet ja jätä kastike hautumaan. Vatkaa ruskistettu voi joukkoon juuri ennen tarjoilua ja mausta suolalla.
  6. Sekoita salaatti Hälsans Kök® Fillet Pieces, perunoista, uppomunista, kirvelistä ja friseesalaatista. Kaada kastike päälle. 

Vinkki

  • Lisää friteeratut kaprikset, niin saat ruokaan rapeutta.