

"Lämmin" salaatti Sensational™ Fillet Pieces, uusien perunoiden, uppomunan ja ruskistetun voikastikkeen kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 03:59
Ainesosat
Salaatti
- 600 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 800 g uusia perunoita
- 2 nippua parsoja
- 1 dl vettä
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 10 uppomunaa
- ½ friseesalaattia
- 5 oksaa kirveliä
Kastike
- 5 rkl hunajaa
- 1,5 dl omenasiiderietikkaa
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 3 laakerinlehteä
- 150 g ruskistettua voita
- 2 rkl kapriksia
- suolaa
- Kuori perunat ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä.
- Leikkaa parsat 2 cm:n pituisiksi paloiksi ja kiehauta ne vedessä.
- Paista Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces öljyssä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää vesi, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja anna nesteen imeytyä Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.
- Lisää perunat ja parsat pannulle.
- Karamellisoi hunaja ja lisää omenasiiderietikka. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, kaprikset ja laakerinlehdet ja jätä kastike hautumaan. Vatkaa ruskistettu voi joukkoon juuri ennen tarjoilua ja mausta suolalla.
- Sekoita salaatti Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, perunoista, uppomunista, kirvelistä ja friseesalaatista. Kaada kastike päälle.
Chef's Tip
- Lisää friteeratut kaprikset, niin saat ruokaan rapeutta.