Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kylmä hernekeitto hapankerman kanssa
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
4 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
¼ nippu timjamia
1 kg pakasteherneitä
1 l vettä
100 ml
OSCAR® Kasvis fondi Luomu
200 g tuorejuustoa (tai hapankermaa)
2 sitruunaa
suolaa ja pippuria myllystä
Valmistusohje
Lisää timjami, pakasteherneet, vesi ja
OSCAR® Kasvis fondi Luomu
ja kiehauta.
Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderissä sileäksi. Lisää keittoon tuorejuusto/kerma ja sekoita.
Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Tarjoile esimerkiksi katkarapujen tai lämminsavulohen kanssa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste Luomu
1 l pullo
Näytä tuotetiedot