Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kuohkea soijapapukeitto
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
500 g soijapapuja
1 l
Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu
2 salottisipulia
30 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Kiehauta soijapavut
Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu
. Lisää joukkoon
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
.
Soseuta pavut tehosekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot