Skip to main content
Display Menu Menu Nestlé Professional - Back to home
Change Country Link FI
  • Etusivu
  • OSCAR®
    • OSCAR Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Puljonki®
    • PULJONKI Tuotteet
    • Tuotekatalogi
  • Hälsans Kök®
  • Inspiraatiota
  • Uutiset
  • Meistä
    • Henkilöstön yhteystiedot
    • Nestlé yhteiskunnassa
    • PlanetPro & NutriPro
    • Business Reboot
      • Reboot Creativity: Talous
      • Reboot Creativity: Boost your staff
      • Reboot Creativity: Annostarjoilu
resepti kuohkea soijapapukeitto

Kuohkea soijapapukeitto

  • 10 Annosta
  • Tulosta
  • Lataa
  • RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 500 g soijapapuja
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu
  • 2 salottisipulia
  • 30 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

  1. Kiehauta soijapavut Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu. Lisää joukkoon OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio.
  2. Soseuta pavut tehosekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.

 

Resepteissä käytetyt tuotteet

puljonki kasvis luomu

Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu

1 l tetra

Näytä tuotetiedot
oscar premium valkoviini

OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio

450 g purkki

Näytä tuotetiedot
Nestle Professional Food A/S

Industrivej 36
DK-4683 Rønnede

Puljonki Oy

c/o Nestle Finland Oy
PL 50
02151 Espoo

Henkilöstön yhteystiedot
Myynnin ja muun henkilöstön yhteystiedot.
Sähköposti
[email protected]
Tehdas
+358 20 7661166
Vepsänjoentie 10
83900 Juuka
Myynti
Keilasatama 5
02151 Espoo
Kerro meille
Seuraa meitä somessa
Instagram
YouTube
Takaisin ylös
  • Evästekäytäntö
  • Nestlén tietosuojailmoitus
  • Käyttöehdot
  • Sivukartta

Nestle professional ® Nestlé 2021