Kultaotsa-ahventa, sitruunavoita ja suolattuja kapriksia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Lisukkeeksi:

  • 40 g suolattuja kapriksia
  • auringonkukkaöljyä friteeraamiseen

Sitruunavoi:

Valmistusohje

  1. Perkaa kultaotsa-ahvenet ja hiero niihin ensin OSCAR Premium Sitruunatahna ja sen jälkeen oliiviöljyä.
  2. Grillaa kaloja koosta riippuen 10–15 minuuttia.
  3. Liota suolattuja kapriksia vedessä ja kuivaa hyvin. Friteeraa öljyssä, kunnes ne avautuvat kuin kukat.
  4. Sulata ruskistettu voi ja lisää joukkoon kaprikset, salottisipuli, persilja ja OSCAR Premium Sitruunatahna.
  5. Kaada kalan päälle sitruunavoita ja koristele friteeratuilla kapriksilla.