Korealainen hampurilainen

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 10 kpl Hälsans Kök® Sensational™ Burger, sulatettuina
  • 10 kpl hampurilaissämpylää halkaistuna ja paahdettuna 
  • 500 g jäävuorisalaattia
  • 350 g kiinalaista retiisiä raastettuna
  • 300 g valkokaalia hienonnettuna
  • 200 g porkkanoita hienonnettuna
  • 200 g tomaatteja viipaloituina
  • 100 g punasipulia ohuina siivuina 
  • 50 g vegaanista majoneesia
  • 12 g kimchi-tahnaa
  1. Kuumenna uuni 250 °C:een.
  2. Laita sulatetut Hälsans Kök® Sensational™ Burger kuumaan uuniin. Grillaa 6–8 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C. 
  3. Sekoita kiinalainen retiisi, porkkana, valkokaali ja punasipuli kulhossa ja kääntele majoneesin ja kimchi-tahnan joukkoon. 
  4. Aseta salaatti ja tomaatti sämpylän alapuolen päälle ja lisää sen jälkeen valmis hampurilaispihvi sekä kimchi coleslawta ja sulje hampurilainen sämpylän yläpuolella.
     

Vinkki

  • Lisää hampurilaiseen vegaaninen cheddarviipale ja tarjoa uunissa paistettujen perunoiden kanssa.