Kevätviillokki Fillet Pieces, uusien porkkanoiden, herneiden ja parsan kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Paloittele parsat ja porkkanat 2 cm:n paloiksi. Kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä yhdessä herneiden kanssa. 
  2. Kiehauta Hälsans Kök® Fillet Pieces vedessä OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste kanssa. 
  3. Nosta Hälsans Kök® Fillet Pieces vedestä, lisää modifioitu tärkkelys ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja lisää ranskankerma. 
  4. Lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces ja vihannekset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Koristele viillokki herneenversoilla. 
     

Vinkki

  • Tarjoile uusien perunoiden, voin ja persiljan kanssa.