

Kevätviillokki Sensational™ Fillet Pieces, uusien porkkanoiden, herneiden ja parsan kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:20
Ainesosat
- 600 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 90 g OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 1,5 l vettä
- 8–12 uutta porkkanaa naatteineen
- 1 nippu vihreitä parsoja
- 1 nippu valkoisia parsoja
- 250 g herneitä
- 2 dl ranskankermaa, 38 %
- 60 g modifioitua tärkkelystä
- suolaa ja pippuria
- herneenversoja
- Paloittele parsat ja porkkanat 2 cm:n paloiksi. Kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä yhdessä herneiden kanssa.
- Kiehauta Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces vedessä OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste kanssa.
- Nosta Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces vedestä, lisää modifioitu tärkkelys ja kiehauta. Vähennä lämpöä ja lisää ranskankerma.
- Lisää Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces ja vihannekset kastikkeeseen ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Koristele viillokki herneenversoilla.
Related Product
Chef's Tip
- Tarjoile uusien perunoiden, voin ja persiljan kanssa.