
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 03:33
AINESOSAT
Salaatti
- 10 Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 10 kpl roomansalaattia
- 2 nippua vihreitä parsoja
- 2 salottisipulia
Vinaigrette
- 40 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 30 g OSCAR® Paistettu Maku
- 50 ml vettä
- 50 ml oliiviöljyä
- 2 avokadoa puolitettuina ja grillattuina
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 50 g mustia oliiveja
- Sekoita OSCAR® Premium Sitruunatahna, OSCAR® Paistettu Maku ja oliiviöljy.
- Lisää vinaigretteen kuutioitu grillattu avokado, kirsikkatomaatit ja oliivit.
- Kuumenna friteerauskeitin 170 °C:een ja friteeraa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel 3–4 minuuttia.
- Puolita 2/3 parsoista ja grillaa ne grillipannulla.
- Leikkaa loput parsat ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla ja laita ne jääveteen, jotta ne pysyvät rapeina, kunnes niitä tarvitaan.
- Leikkaa salottisipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja leikkaa salaatit.
- Kokoa salaatti kaikista aineksista.
Chef's Tip
- Tarjoile paistetun kananmunan kanssa.
- Voit myös käyttää pakastettua avokadoa.