Kevätsalaatti Breaded Fillet, parsan, grillatun avokadon ja suolatun sitruunavinaigretten kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

Salaatti

Vinaigrette

  1. Sekoita OSCAR® Premium Sitruunatahna, OSCAR® Paistettu Maku ja oliiviöljy.
  2. Lisää vinaigretteen kuutioitu grillattu avokado, kirsikkatomaatit ja oliivit. 
  3. Kuumenna friteerauskeitin 170 °C:een ja friteeraa Hälsans Kök® Breaded Fillet 3–4 minuuttia. 
  4. Puolita 2/3 parsoista ja grillaa ne grillipannulla.
  5. Leikkaa loput parsat ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla ja laita ne jääveteen, jotta ne pysyvät rapeina, kunnes niitä tarvitaan.  
  6. Leikkaa salottisipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja leikkaa salaatit. 
  7. Kokoa salaatti kaikista aineksista. 

Vinkki

  • Tarjoile paistetun kananmunan kanssa. 
  • Voit myös käyttää pakastettua avokadoa.