Keväinen kaaliwrap

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Irrota savoijinkaalin lehdet ja muotoile ne pyöreiksi (säästä loput kaalista). Kiehauta lehdet kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Hienonna loput kaalista ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. 
  3. Soteeraa hienonnettu kaali, tomaatit ja edamame-pavut öljyssä. 
  4. Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja soteeraa vielä 2–3 minuuttia. 
  5. Puolita kurkut ja grillaa ne grillipannulla. Sivele viipaleet oliiviöljyllä sekä mausta suolalla ja pippurilla. 
  6. Tarjoile pikapaistettu Hälsans Kök® Vegan Mince kiehautetun kaalin päällä grillatun kurkun, isoköynnöskranssin ja orvokkien kanssa.

Vinkki