Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kermainen polenta paistettujen tomaattien ja puhvelimozzarellan kanssa
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
60 ml
OSCAR® Kasvisliemijauhe Luomu
1,8 l vettä
400 g polentaa
5 dl maitoa
1 dl oliiviöljyä
1 sitruunan kuori
suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Kiehauta vesi ja
OSCAR® Kasvisliemijauhe Luomu
.
Lisää polenta ja keitä 2–3 minuuttia.
Lisää maito ja oliiviöljy ja sekoita.
Mausta raastetulla sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.
Anna polentan vetäytyä pari minuuttia ennen tarjoilua.
Tarjoile tuoreen puhvelimozzarellan, paistettujen tomaattien ja tuoreen basilikan kanssa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kasvisliemi jauhe Luomu
500 g ämpäri
Näytä tuotetiedot