Katsu ramen

    Valmistusohje

    Ainesosat

    • 10 kpl Hälsans Kök® Breaded Fillet 
    • 10 kovaksi keitettyä kananmunaa 
    • 1 kg keitettyjä ramen-nuudeleita
    • 5 l vettä 
    • 80 ml vähäsuolaista soijakastiketta
    • 80 ml ponzu-soijakastiketta
    • 160 g valkoista misotahnaa 
    • 400 g kevätsipulia
    • 200 g sambal chiliä 
    • 15 g mustia seesaminsiemeniä 
       
    1. Kaada vesi, soijakastike ja ponzu-kastike suureen kattilaan ja keitä 5 minuuttia keskilämmöllä. Vähennä lämpöä, lisää misotahna, mausta suolalla ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. 
    2. Paista Hälsans Kök® Breaded Fillet pannulla ja hienonna kevätsipulit. 
    3. Kaada keitetyt ramen-nuudelit lämpimään liemeen ja tarjoile kulhossa. Leikkaa Hälsans Kök® Breaded Fillet viipaleiksi ja laita nuudeleiden ja liemen päälle. Ripottele päälle kevätsipulia. Lisää puolitetut kovaksi keitetyt kananmunat ja sambal chili. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. 

    Vinkki

    • "Säilö" kananmunat yön yli soijassa, mirinissä ja seesamiöljyssä. 
    • Mausta ramen paahdetulla seesamiöljyllä tai tarjoa lisukkeena ylimääräistä misoa.