

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 03:16
Ainesosat
- 10 kpl Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 10 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 kg keitettyjä ramen-nuudeleita
- 5 l vettä
- 80 ml vähäsuolaista soijakastiketta
- 80 ml ponzu-soijakastiketta
- 160 g valkoista misotahnaa
- 400 g kevätsipulia
- 200 g sambal chiliä
- 15 g mustia seesaminsiemeniä
- Kaada vesi, soijakastike ja ponzu-kastike suureen kattilaan ja keitä 5 minuuttia keskilämmöllä. Vähennä lämpöä, lisää misotahna, mausta suolalla ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
- Paista Hälsans Kök® Vegan Schnitzel pannulla ja hienonna kevätsipulit.
- Kaada keitetyt ramen-nuudelit lämpimään liemeen ja tarjoile kulhossa. Leikkaa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel viipaleiksi ja laita nuudeleiden ja liemen päälle. Ripottele päälle kevätsipulia. Lisää puolitetut kovaksi keitetyt kananmunat ja sambal chili. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Related Product

Chef's Tip
- "Säilö" kananmunat yön yli soijassa, mirinissä ja seesamiöljyssä.
- Mausta ramen paahdetulla seesamiöljyllä tai tarjoa lisukkeena ylimääräistä misoa.