

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/29/2020 - 05:20
Ainesosat
- 5 esipaistettua pizzapohjaa
- 5 dl ranskankermaa tai mascarponea
- 30 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- 3 tuoretta mozzarellajuustoa
- 1 nippu vihreitä parsoja
- 500 g osterivinokkaita
- 300 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- Sekoita ranskankerma tai mascarpone OSCAR® Sienifondi tiiviste ja levitä tasaisesti pizzapohjien päälle.
- Raasta mozzarella tasaiseksi raasteeksi. Leikkaa parsa sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi osterivinokkaat.
- Asettele Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces pizzojen pinnalle.
- Voit myös ripotella pizzojen päälle oliiviöljyä ennen paistamista.
- Laita pizza 225-asteiseksi esilämmitettyyn uuniin (mielellään leivontakivelle). Paista 7–9 minuuttia, kunnes pizzapohja on rapea ja juusto on sulanut.